Навивачка група Гемиџии на навистина преубав и уникатен начин го прослави 9-ти Ноември, денот на ослободувањето на градот Велес. Со бакљи на малото мовче направија прекрасна глетка а со тоа упатија и порака дека се секогаш тука кога на градот му се најпотребни!

Погледнете ја подолу објавата на нивниот Фејзбук профил:

За најсветлата ѕвезда во нашето соѕвездие !
За Велес што до безумство го сакаме и вечно ќе го чуваме ! Овој оган што од…

Posted by Гемиџии Велес on Среда, 11 ноември 2020