Францускиот нобеловец Лук Антоан Монтание е виролог и е добитник на Нобеловата награда за физиологија и медицина во 2008 година за откривање на ХИВ вирусот.

Монтание сега тврди дека Ковид-19 нема природно потекло и дека е создаден во лабораторија.

Дојдовме до заклучок дека е дојдено до манипулација со овој вирус, рече Монтањие во интервју за француската телевизија „Си-њуз“( C-News).

-Вирусот нема природно потекло, тој е дело на молекуларен биолог. Не е познато со која цел е тоа направено, Мојата работа е изнесување факти, јас никого не обвинувам и не знам кој тоа го направил и зошто. Можно е да сакале да произведат вакцина против вирусот на ХИВ, претпоставува нобеловецот.

Погледнете го видеото

Француски нобеловец тврди, коронавирусот е направен во лабараторија има инсерти на ХИВ

Француски нобеловец тврди, коронавирусот е направен во лабараторија има инсерти на ХИВ!посетете не на: www.velesdenes.mk

Gepostet von Велес am Mittwoch, 29. April 2020