Велешката ракометна легенда Тони Шопов кој се бори со болеста Descendenten colon (Adenocarcinoma colonis), доби навистина пријатно изненадување од македонските ракометни репрезентативци.

Тие му испратиле специјален подарок, а тој веднаш се пофали на социјалните мрежи и упати голема благодарност до нив.