фото: Marko Jovanović

Рада Манојловиќ не се труди да го сокрие и покрие своето тело, а нема ни причина поради идеалната линија, иако нема ниту една естетска операција.

Манојловиќ веќе 10 години им дава предност на мини здолништата, па често се одлучува за ултра жешки изданија.

До душа, не ретко покажува и повеќе од што сака, но ако се земе во предвид колку е згодна, се што покажува барем не е непријатно за око.

 

фото: Marko Jovanović

Овој пат, уште од доаѓањето на снимање во „Гранд“, Рада го привлече вниманието на фотографите, а со изгледот им најави дека ќе има врело снимање.

Уште откако излезе од возилото, „проблемите“ почнаа. Се сврти да ја земе чантата од задното седиште, а капутот се подигна и го откри задникот на Рада.

фото: Marko Jovanović

А тогаш… следеше вистинско препотување во студиото. Првин на малиот стол, а потоа и на сцена!

фото: Marko Jovanović
фото: Marko Jovanović
фото: Marko Jovanović