Дејан Манасков за разлика другите прочуени спортисти, не е многу активен на социјалните мрежи а исклучок прави кога ракометот е во прашања и тогаш знае да сподели некоја фотографија од терен.

Но овие денови кога сите сме во изолација, нашиот сограѓанин на социјалните мрежи се пофали и дека знае многу добро да готви!