Поранешниот фудбалер Пол Гаскоњ е легенда на оваа игра, мајстор на дриблингот со кој пораснале генерации на спортски вљубеници, а познат е и по својата љубов кон алкохолот.

Поради тоа е чест гостин на британските таблоди, а таа страст кон публицитетот од него ја преземала и неговата згодна ќерка.

Убавата Бјанка често објавува провокативни фотографии, позирала и гола неколку пати, а од приложеното можете да видите какви облини поседува.