Игор Иџе Стефановски, двократниот европски шампион во ридски рели трки, на социјалните мрежи се пофали со новиот дизајна на неговата кацига која ќе ја носи наредната сезона.

Македонското знаме секогаш претпознатлив сегмент на мојата кацига па така и на новиот дизајн за 2020 – вели тој.

🇲🇰🇲🇰🇲🇰 Македонското знаме секогаш претпознатлив сегмент на мојата кацига па така и на новиот дизајн за 2020 😀💪

Gepostet von Igor Idze Stefanovski am Donnerstag, 23. April 2020