Најновата фотографија на Емили предизвика смеа кај следбениците на инстаграм, бидејќи на неа изгледа како Коломбо да го мерка задникот на својата газдарица, по кој, инаку, таа е светски позната, меѓу другото…

Коломбо е нејзиниот миленик, кој на подарок го доби од нејзиниот сопруг, а миленикот и е верен модел на инстаграм.

View this post on Instagram

Colombo’s nickname is Bo-doe-bo FYI

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on