Редона Кочи е една од најпопуларните инстаграмерки во регионот. Таа се занимава со макененство, иако е и позната како најзгодната адвокатка во регионот бидејќи има завршено на правни студии.

-Веќе е досадно што ме нарекуваат адвокатка, еден ист наслов цело време. Одлучив да студирам право поради смејството, но никогаш не ми беше тоа желба. Мене ми се допаѓа да се занимавам со уметност, манекенство. Моментално имам планови со еден популарен фотограф. Ќе направам нешто големо, освен на албанскиот пазар ќе ме гледате и надвор од него, истакна за албански Телеграф атрактивната „адвокатка“.

Погледнете го нејзиниот инстаграм профил:

View this post on Instagram

#blondegirl #memories 💛

A post shared by Ree ♒️ ✨ Snap 👻 Redona (@redona_koci) on