Една од најубавите пејачки во Македонија и кршачот на женските срца, Симона Поповска и Филип Пешевски вчера ја израдуваа македонската публика со нивниот дует, препејувајќија песната „Nobody but you“.

Прекрасните гласови на Симона и Филип кога ќе се спојат не може, а да не биде прекрасно.

Уживајте во нивната изведба: