И повторно сам“, „Пред да заспијам“, „Вози ме“, „Манастириски сон“, се само дел од многуте хитови на еден од најпопуларните рапери кои се појавиле на македонската музичка сцена некога, Раде Врчаковски – Врчак.

Иако беше еден од најпознатите рапери и музичари, во последните десетина години Врчак живее далеку од очите на јавноста и е повлечен од светот на естрадата.

„Слободен печат“ објави фотографија од Врчак снимена во еден познат козметички салон во Скопје.

Еве како денес изгледа тој…