Денеска Унијата на Млади Сили и Унијата на жени на ВМРО- ДПМНЕ ОК Велес спроведоа еко акција за да го одбележат светскиот ден за заштита на животната средина.

Екоакција на УМС ВМРО-ДПМНЕ ВЕЛЕС ♻️🗑По повод 5-ти Јуни – светски ден на животната средина.Целта на одбележувањето на…

Gepostet von Унија на млади сили ВМРО-ДПМНЕ Велес am Freitag, 5. Juni 2020

Денеска- 5 јуни се одбележува Светскиот ден на животната средина. ОК на УЖ ВМРО-ДПМНЕ – Велес, организираше еколошка акција на Велешкото езеро.#ЧистаСрединаЗдравиНавики 🇲🇰

Gepostet von Унија на жени Вмро Дпмне Велес am Freitag, 5. Juni 2020