5 C
Veles
среда, 28 октомври, 2020 | 04:56

Една вежба и 103 милиони прегледи: Гарантира дека за две недели ќе имате стомачни мускули

381

Клои Тинг е поранешна статистичарка која се претворила во Јутјуб ѕвезда со 7,6 милиони следбеници.

Бројот на следбеници драстично се зголемил за време на изолацијата, кога остатокот од светот гледаше во фрижидерот, јадеше и се дебелееше, а Клои внимателно вежбала и ги одржувала своите завидливи стомачни мускули.Клои Тинг е поранешна статистичарка која се претворила во Јутјуб ѕвезда со 7,6 милиони следбеници.

Бројот на следбеници драстично се зголемил за време на изолацијата, кога остатокот од светот гледаше во фрижидерот, јадеше и се дебелееше, а Клои внимателно вежбала и ги одржувала своите завидливи стомачни мускули.

Оваа 34-годишна девојка од Мелбурн, карантинот го поминува во Лос Анџелес, а секојдневно на Инстаграм објавува нови вежби.

Најпопуларната снимка ја нарекла ‘Создадете стомачни мускули за само две недели’ и е прегледана 103 милиони пати. После неа следи ‘Правете го ова секојдневно за да ги тргнете вишокот килограми’ – снимка која е прегледана 43 милиони пати.

Страницата „Social Blade“ пишува дека во последниот месец собрала 2,9 милиони следбеници, 223 милиони прегледи и можеби дури 1,2 милиони долари.

Извор :