„Дрекслмајер” донираше триста компјутери за училиштата од Кавадарци, Неготино, Демир Капија, Велес и Градско, иформираа денеска од германската фабрика во Кавадарци, која е најголем работодавец во државата.

Над десетина училишта од Кавадарци, Неготино, Демир Капија, Велес и Градско добија компјутерска опрема од DRÄXLMAIER.Во…

Gepostet von DRÄXLMAIER Group Македонија am Mittwoch, 30. September 2020