Кон крајот на минатиот месец на YouTube се појави документарец за Тоше Проески.
Во едночасовното видео е опишан животот на нашиот ангел, Тоше, кој за жал прерано го загина. Но, тој е ѕвезда која никогаш нема да згасне.

Ќе се насмеете, ќе се расположите и ќе пуштите по некоја солза.

Задолжително да се погледне!