Ни пристигна топлото лето, а сезоната на Лавовите ни носи романтична и весела енергија. Ова е период кој има моќ да нè потсети на убавите нешта околу нас.

За некои знаци, оваа недела може да биде како емоционален рингишпил, но тоа не е ништо лошо, бидејќи нештата ќе дојдат на свое и ќе најдеме значење во работите околу нас.

Овен – имате наплив од креативна енергија

Ќе успеете да гледате убавина во сите нешта околу вас. Овој период е тука да ве потсети дека е време за уживање, а за помалку размислување. Не ја занемарувајте убавината на малите нешта околу вас. Минете време со оние кои ви значат и флертувајте со личноста која ви го има освоено срцето. Ќе се најдете себеси во интересни ситуации на тој начин.

Лав – ќе се изненадите себеси

Ова е ваш период, драги Лавови! Целата недела ви носи убава магија и милион мали изненадувања кои ќе си ги приредите самите себеси. Индивидуалистичкиот Уран ве турка да преземете драстични мерки и да бидете храбри за да направите голема промена.

Стрелец – доаѓаат неочекувани авантури

Како стигнавте до овде, драги Стрелци? Можеби одевте на еден пат, сигурни за својата дестинација, а потоа тргнавте на друг пат кој ви се виде поинтересен. Можеби се чувствувате изгубено овој период, но не треба да биде така, бидејќи најубавите работи се пред вас.

Штотуку почна владеењето на Лавовите а време е да создадете спомени кои ќе ги паметите долго, дооолго!

Извор :