„Јави ми“ е новиоти сингл на ДНК, кој беше претставен во текот на денешниот ден. Во него е вклучена една интересна анимирана видео приказна во која можат да се видат голем број на познати македонски лица, од политичари до музичари, спортисти и инфлуенсери од социјалните мрежи.

Слушнете, споделете, уживајте и ширете љубов ни порачаа ДНК!