Синоќа, на социјалните мрежи објавено е видео во кое Диџеј ги дигна скопјани на нозе, каде најверојатно станува збор за скопската населба Карпош.

Може да се забележат соседите од околните згради кои во звукот на музиката приредуваат вистинско шоу.

Тие со сијалиците од своите балкони ги гасат и палат, каде изгледа како да одговараат со музиката.

Песната е Чао Бела која што и таа си има свое значење, најчесто порака во песна.

Видео записот погледнете го во продолжение: