Атанас Каракачанов (35) познат како Ате меѓу велешани,  боледува од Епителоиден малигном (со висок степен на малигнитет). Тој во моментов се наоѓа во приватната болница Систина во Скопје.

Изминатиов период му биле направени неколку операции но за жал операциите мора да продолжат, а за нив се потребни финансиски средства за тој да продолжи да се бори за живот.

Сметки каде што може да донирате:

240297007281130 Уни Банка. Оваа сметка е на неговиот татко Митко Каракачанов.

Please donate

Gepostet von Dragan Karakachanov am Mittwoch, 29. April 2020