Минатата година Ермин имал сообраќајна незгода, во која се здовбил со тешки повреди. Скршил 2 пршлени, 8 ребра, рака и нога.

Го замолува сите хумани луѓе кои се во можност да му помогнат и да донираат колку можат затоа што му е потребна итна операција.

Сметка за донација
210501730000966
НЛБ тутунска банка

Телефон за контакт 076 849 124

 

Ве молам споделувајте!Драги пријатели на 26.10.2019 имав сообраќајна несреќа. Еден месец бев во кома, имав скршеници на…

Gepostet von Ermin Foka am Samstag, 25. Juli 2020