26 годишната Р.А. вчера околу 09 часот извршувајки работни задачи во фабрика во Кавадарци се здобила со повреда на левата рака.

Случајот веднаш бил пријавен во полициската станица Кавадарци, а бил и извршен увид на местото на настанот.

Случката ја потврдија и од СВР Велес со следното соопштение:

На 22.07.2020 околу 09.00 часот во Полициската станица кавадарци било пријавено дека Р.А.(26), додека извршувала работни задачи во фабрика во Кавадарци, се здобила со повреда на левата рака. Бил извршен увид на местото на настанот.