Аманда од YouTube каналот Planterina споделува совети и трикови како најдобро да ги одгледувате растенијата во вашиот дом, преку воочување на 15 грешки што најчесто се прават.

Исто така дава решенија како да ги одбегнете или поправите овие грешки, како премалку или премногу наводнување на собното растение или цвеќе, или изложување на недоволно или премалку сончева светлина.