фото/ илустрација

Од АМСМ соопштија дека денеска пред 14 часот на автопатот Велес- Градско се случила сообраќајна незгода.

Поради тоа сообраќајот се пренасочува по стариот пат.

Засега не се познати детали за оваа сообраќајна несреќа

Очекуваме подетални информации.