Уште еден среќен добитник на Државна лотарија на Македонија на лозот Аладинова ламба со максималната добивка од 700 000 денари. Среќниот добитник е Никола Наков од Велес кој се пофали на социјалната мрежа фејзбук.

Добитен 700.000 ден 😁Благодарам Државна Лотарија 💪

Posted by Никола Наков on Tuesday, April 14, 2020