Починаа уште шест пациенти од коронавирус хоспитализирани во Скопје

9

Шест пациенти со дијагностициран Ковид-19 починаа во последниве 24 часа.

Според информациите на телевизијата, четворица од нив починале во Клиниката за инфективни болести, а 2 во „8 Септември“.

Со ова вкупниот број на починати лица со Ковид-19 изнесува 44.