Дали коронавирусот бил и порано во Македонија? Ова е прашањето кое што го поставија сите, откако беше констатирано дека жената која починала во Велес, заедно со нејзиниот син, била позитивна на коронавирус.

Професорот Пановски смета дека е неверојатно жената да имала коронавирус, и дека станува збор само за лажно позитивен тест.

Извор: ТВ21