Ја сакам својата девојка, но а да доживеам оргазам, морам да размислувам на друга жена во текот на сексот. Што не е во ред?

Ќе помислите дека ја заобиколуваме темата, но содржината на порно филмовите имаат големо влијание на вашиот поим секс.

Верувале или не, способни сме да ги истренираме нашите рефлекси на одредени симулации, како што ги дресираме кучињата.

Едно момче спровело експеримент, кој би вклучувал мануелно задоволување само додека гледаат порно филмови во кои главни хероини се покрупни жени.

По некое време, кога на улица ќе видите покрупна жена, ќе почнете да чувствувате сексуално задоволство. Доколку гледате многу порно филмови, во кои мажот и жената се непознати еден за друг или не се во врска, можеби ќе сфатите дека ве возбудува средба со повремен љубовник, па оттаму и непознатата личност во вашите мисли во текот на сексот со партнерот.

Решение: Пробјате да гледите порно филмови за заљубени парови, па проверите како тоа ќе делува на вас.