Денеска свој роденден прославува нашиот кружен напаѓач и миленик на вардаровата публика, Стојанче Стоилов. Нашиот капитен покрај другите успеси беше дел од двете европски круни, во 2017 и 2019 година.

Нашата редакција му посакува многу здравје, среќа и успеси со Вардар.

Среќен роденден Столе!